Vinner av Sparebanken Vest sin talentpris 2016

11169899_531519887001314_6730598541180667764_nI Samarbeid med Sparebanken Vest har Oceanordic AS delt ut Sparebanken Vest Talentpris 2016 til årets havsportutøver. Prisen ble i år tildelt brettseileren Christoffer Agasøster Gangdal. Christoffer er 15 år og har base på stord.

Kort om Christoffer og hans resultater
I seilsesongen bruker han en hver anledning til å være på sjøen og trene. Om vinteren er det daglige styrketreninger.

Christoffer har på tross av sin unge alder gode plasseringer i konkurranser. Vi kan nevne blant annet følgende:
Norgescup: 2. Plass samanlagt og 1. plass Juniorklassen
Tysk mesterskap: 1. plass juniorklassen i både Formula og Slalom
Verdensmesterskap: 5. plass juniorklassen

På Stord Windsurfing sin  facebookside har Christoffer skrevet rapport frå konkurransen: Youth og Master VM i Formula Windsurfing. Konkurransen fant sted i Hellas, i begynnelsen av september.

Her hadde det unge talentet mål om å være mellom topp 3 i juniorklassen.Uhell med utstyr som gikk i stykker gjorde nok at topp 3 plasseringa røk, men Christoffer endte likevel på ein 5.plass i juniorklassen.

Dette viser stå-på vilje og evne til ikke å gi opp selv om en får litt problemer undervegs.En talentpris og stipend på kr. 10.000 vil nok bidra til  å få dette talentet til å slå ut i full blomst.

Det er en glede for Sparebanken Vest å kunne være med å legge til rette for at iherdige utøvere som Christoffer kan få mulighet til å videreutvikle talentet sitt og få testet seg både i nasjonale og internasjonale konkurranser, uttaler Harald Matland i Sparebanken Vest.

Oceanordic AS, selskapet som blant annet arrangerer Havsportveka og er med å organisere Atantic Winds Challenge er glad for å ha et godt samarbeid med sine sponsorer. Et samarbeid som gjør at vi kan støtte utøvere som viser iherdig innsats og legger ned mange timer for å lykkes i idretten sin.

Oceanordic AS gleder seg til å ta turen til Stord for å dele ut prisen til Christoffer. Bilder og intervju vil bli publisert på Oceanordic AS sin nettside.