Brettvekst på Vestlandet

Det skjer mye godt arbeid blant brettseilerne på Vestlandet for tiden. Oceanordic AS er glad for å få muligheten til å hjelpe klubbene med å legge til rette for at sporten skal få den profileringen og utøverne det tilbudet de fortjener.

Brettsportens dag
Lørdag 14. mai arrangeres brettsportens dag som et samarbeid mellom Åsane seilforening, Bergens seilforening, Glesvær ungdomidrettslag, Oceanordic AS og Ado Arena. Arrangementet vil finne sted ved Store Lungegårdsvann på sørsiden av Ado Arena i Bergen. Her vil store og små få mulighet til å teste både brettseiling og SUP med tett oppfølging fra instruktører.

Brettseiling på Ekstremsportveko
Endelig er brettseiling tilbake på programmet på Ekstremsportveko! Fra 01.-03.juli 2016 vil det være organiserte aktiviteter på Vangsen! De 2 første dagene går med til kurs. Den siste dagen vil det blir arrangert regatta. Dette er en alle tiders mulighet til å få profilert sporten «vår» på en arena med så mange sports og opplevelsesinteresserte besøkende. Her samarbeider Bergens seilforening med Åsane seilforening om den praktiske gjennomføringen. Oceanordic AS tar seg av det administrative. Målet med Veko 2016 er å skape et grunnlag for å videreutvikle brettseiling som en årlig aktivitet på Voss.

Havsportveka – Den nye milk-festivalen?
Havsportveka 2016 skal være arena for NM i Bic, RS:X og Racebord, samt Norges Cup i Formula. Det vil også bli arrangert en times-regatta med åpen klasse. Fra torsdag 11. august til søndag 14. august vil det være lagt til rette for kurs, clinics, konkurranser og sosialt program på kveldstid! Vi håper flest mulig benytter anledningen til å ta turen til Austrheim, nord for Bergen, for å ta del i dette eventet!

Utøverstipend
På samme måte som i 2015 vil Oceanordic AS i samarbeid med Sparebanken Vest dele ut et utøverstipend til en «havsportutøver». Mer info om dette vil bli publisert når solen står litt høyere på himmelen.

Oceanordic_com_fremsidebilde_slalom